Introductie Gegevens Collectie Nieuws & Downloads Contact
         
 

 
 
 
 
 
 
 
Jassen
 
 
Voetenzakken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

materialen    |      kenmerken    |         onderhoud

 
WERKWIJZE
 
Wij leveren onze jassen en voetenzakken aan de zorgsector en aan de particuliere sector. Onze collectie is natuurlijk te verkrijgen in een zomer- en een winteruitvoering.
 

Voor de zorgsector:

Maatgemaakte kleding wordt op medische indicatie meestal vergoed. Na onderbouwing van een daarvoor erkent per-soon, maken wij een offerte die aansluit bij het samen-gestelde eisenpakket.

 
Na goedkeuring maken wij een afspraak met u en komen wij langs om de kleding aan te meten.
 

 Dat kan zowel thuis zijn als op een instelling of bij een dealer). Hier wordt in samenspraak bepaald wat voor soort jas/voetenzak het meest geschikt is, en er het best past. Tegelijkertijd kunnen dan ook  speciale wensen of aanpassingen worden besproken.

 

De maten worden meteen opgenomen en alle benodigde gegevens verzameld (kleuren, stoffen) die er nodig zijn om  de jas/voetenzak te maken.

 

Daarna wordt het aangemeten kledingstuk in ons atelier vervaardigd. Binnen korte tijd  kunt u het kledingstuk gebruiken.

 

Heeft u na aflevering, nog vragen of problemen zijn dan zal Supp-Orth die natuurlijk graag beantwoorden en/of oplossen.


Voor de particuliere sector:

Nadat er is besloten om een jas/voetenzak bij Supp-Orth te bestellen wordt er zo snel mogelijk een afspraak gemaakt. Wij komen dan langs op de afgesproken locatie (dat kan zowel thuis zijn als op een instelling of bij een dealer).

 

Hier wordt in samenspraak , bepaald wat voor soort kledingstuk het meest geschikt is, en welke jas/ voetenzak er het best past. Tegelijkertijd kunnen dan ook  speciale wensen of aanpassingen worden besproken.

 

De maten worden meteen opgenomen en alle benodigde gegevens verzameld (kleuren, stoffen) die er nodig zijn om de jas/voetenzak  te maken.

 
Daarna wordt het aangemeten kledingstuk in ons atelier vervaardigd. Binnen korte tijd kunt u het kledingstuk gebruiken.
 

Heeft u na aflevering nog vragen of problemen zijn dan zal Supp-Orth die natuurlijk graag beantwoorden en/of oplossen.